Quality Hotel Tønsberg

quality

Østlandsbyen Tønsberg like utenfor landets hovedstad har i mange år nå vært kjent som Norges eldste by. Den relativt kompakte byen er et populært reisemål både for norske og utenlandske turister, og med et opphold på Quality Hotel Tønsberg bor du så sentralt i byen som overhodet mulig. Hotellet kan du bestille på blant annet Tønsberghotell.no

Beliggenhet

Quality Hotel Tønsberg har en beliggenhet som best mulig beskrives som midt i hjertet av selve sentrum. Når du spaserer ut av døren på hotellet, så befinner du deg midt i byen med alle dens fasiliteter og tilbud. Restauranter, butikker, kjøpesentre og utesteder ligger alle bare et steinkast unna hotelldøren, og følgelig har Quality Hotel Tønsberg en beliggenhet som er optimal for turister på besøk i den lille havnebyen. Avstanden til vakre Tønsberg Brygge er ikke lengre enn noen få hundre meter, og spesielt på sommerstid vil det være fint å oppleve havgapet derfra. Kort oppsummert er beliggenheten til Quality Hotel Tønsberg upåklagelig, med mindre man hater sentrumsstøy.

Rom

Quality Hotel Tønsberg huser 145 gjesterom av forholdsvis enkel standard, samtidig som hotellene er utstyrt med det meste av moderne fasiliteter. Hotellet har blitt tildelt 3- og en halv stjerne for sin kvalitet og service, og derav kan man sette forventningene til et opphold på hotellet. Kvaliteten på rommene varierer etter pris, og man kan velge mellom vanlige dobbeltrom/enkeltrom, til superior- eller deluxe-rom. De største rommene på hotellet har 2 sengeplasser. Alle rommene er for øvrig utstyrt med fasiliteter som minibar, kaffetrakter, hårføner, TV, skrivebord og telefon. Dessuten er trådløst internett (WiFi) gratis for overnattende gjester.

Fasiliteter

Hotellet tilbyr grunnleggende fasiliteter for sine overnattende gjester. I hotellets egen restaurant, som for øvrig heter Cafe Pi, serveres enklere måltider. Frokosten er dog komplett, og serveres uten ekstra kostnad. Hotellet har også romservice tilgjengelig på enkelte tider av døgnet, og i resepsjonen tilbys grunnleggende resepsjonstjenester og turisttilbud. Parkering er også tilgjengelig for den som besøker Tønsberg med bil eller leiebil. Avslutningsvis kan vi også nevne at over 100 overnattende gjester har vurdert hotellet til en poengsum på 3,9 av 5 mulige via nettstedet TripAdvisor.