Scandic Gardermoen

Gardermoen_exterior

Scandic Gardermoen er et tradisjonelt hotell på gardermoen som passer utmerket for den som skal reise med fly fra Oslo Lufthavn. Hotellets beliggenhet på Jessheim gjør dessuten at man har tilgang til grunnleggende fasiliteter og tilbud i nærheten av hotellet, som for øvrig har en familievennlig profil.

Beliggenhet

Scandic Gardermoen ligger på Jessheim, og befinner seg en kort kjøretur unna selve flyplassen på Gardermoen. Flyplasstransport tilbys av hotellet slik at dette er uproblematisk, men det er altså ikke snakk om gangavstand til Oslo Lufthavn. Utover dette er ikke beliggenheten til Scandic Gardermoen optimal for noen andre enn flyreisende, ettersom hotellet i stor grad er omringet av bilveier og tomme naturområder. Men for den som skal reise med fly eller ankommer lufthavnen og behøver overnatting, så er Scandic Gardermoen et optimalt valg. Flyplasstransporten bruker bare knappe fem minutter før du befinner deg på avgangsterminalen på Gardermoen.

Rom

Scandic Gardermoen har 135 gjesterom av varierende standard. Du kan velge mellom vanlig dobbeltrom med to enkeltsenger eller dobbeltseng, eller et stort familierom med plass til fire personer. Hotellet har fått tildelt 3- og en halv stjerne for sin service og kvalitet, men flere gjester påpeker at innredning og interiør er moden for utskiftning. Uansett så inneholder samtlige gjesterom grunnleggende hotellfasiliteter som minibar, TV, hårføner og skrivebord/arbeidsplass. I tillegg så er trådløst internett inkludert på samtlige rom uten ekstra tillegg i prisen.

Fasiliteter

Scandic Gardermoener et forholdsvis enkelt hotell uten de store fasilitetene. Hotellet har egen restaurant, som serverer lunsj og middag. Frokost er dessuten inkludert i prisen når du overnatter på Scandic Gardermoen. Utover dette så er også romservice tilgjengelig, samtidig som hotellet har egen bar/lounge. Treningsfasiliteter er også tilgjengelig på hotellet, og resepsjonen tilbyr grunnleggende hotelltjenester. Resepsjonen holder for øvrig døgnåpent. Til sist kan vi nevne at nesten 150 overnattende gjester har vurdert hotellet til en solid poengsum på 3,8 av 5 mulige gjennom reisenettstedet TripAdvisor.