Vi anbefaler 5 hotell i København

Börse und Schloß Christiansborg, Kopenhagen, Seeland, Dänemark

København er et attraktivt reisemål for nordmenn. Med over 1,2 millioner innbyggere i selve bykjernen er det også en svært stor by, med mange hoteller. Vi anbefaler 5 hotell i København.

Copenhagen Island Hotel

Copenhagen Island Hotel er et sentrumsnært hotell i København som har en rolig og behagelig beliggenhet langs byelven like sør for selve hjertet av den danske hovedstaden. Hotellet har 325 gjesterom og 4-stjerners standard, og byr følgelig på overnatting i moderne og flotte hotellrom. Avstanden inn til Tivoli og sentrum er på 1,9 kilometer, mens Strøget befinner seg 2,2 kilometer unna.

Tivoli Hotel

Tivoli Hotel er et populært og stort hotell som ligger like ved overnevnte Copenhagen Island Hotel. Hotellet har nesten 400 gjesterom, og er følgelig et av de største i København sentrum. Avstanden til Strøget er på knappe to kilometer, slik at du bor sentralt men samtidig skjermet til. Man må dog ikke la seg lure av navnet – for avstanden fra dette 4-stjerners hotellet til tivoliet er på 1,7 kilometer, og ikke i umiddelbar nærhet slik man kanskje skulle tro.

Glostrup Park Hotel

glostrupØnsker du å bo på hotell i København med frodige grøntområder som nærmeste nabo, så anbefaler vi det firestjerners hotellet Glostrup Park Hotel. Det er riktignok ikke så sentralt som de to overnevnte, med en avstand på en knapp mil fra hotelldøren inn til sentrum med Tivoli og Strøget som de to mest populære turistområdene. Dog holder hotellet høy kvalitet og tilbyr massevis av fasiliteter til sine overnattende gjester.

Best Western Mercur Hotel

Best Western Mercur Hotel er et budsjetthotell med høy standard i selve hjertet av København. Den optimale beliggenheten gjør at du kan oppleve det meste av sentrale attraksjoner og severdigheter til fots. Gågaten Strøget ligger for eksempel bare 900 meter fra hotellet. Selv om hotellet er 3-stjerners, så holder det flott og moderne standard, og tilbyr flere fasiliteter til sine gjester.

CABINN Metro

Det mest anbefalte hotellet for deg som reiser til København på budsjett er CABINN Metro. Det har en beliggenhet på en drøy mil utenfor selve sentrum av hovedstaden, men til gjengjeld så kan du overnatte på rimelige og moderne rom for en billig penge. Totalt huser hotellet over 700 gjesterom, og følgelig er det et av de største hotellene i København, selv om det har en standard og service tilsvarende et 2-stjerners hotell.